- БАНК ИСК - http://bankisk.info -

Аваківщина. Главою одеської міліції призначено сина банкіра Івушкіна, причетного до розкрадання 7 млрд грн у вкладників

Ivushkin-Dmitro1-500x333 [1]

 

Одеське міське управління міліції очолив підполковник міліції Дмитро Івушкін, повідомляє Національне бюро розслідувань України [2].

Як інформує прес-служба МВС, особовому складу нового керівника представив начальник МВС України в Одеській області Гіоргі Лорткіпанідзе.

Разом з тим, як повідомляє видання Думская.net [3], Дмитро Івушкін — син генерал-лейтенанта міліції Юрія Івушкина, який причетний до виведення з Імексбанку 7 млрд. гривень, що належать вкладникам фінустанови і державі.

З 1987 до 2006 року Юрій Івушкін служив в органах внутрішніх справ, керував УМВС України в Херсонській, Одеській областях, на Придніпровській залізниці. У 2005 році звільнився в запас. До 2007 року працював в ЗАТ КБ «ПриватБанк» на посадах заступника голови правління, директора Південного головного регіонального управління.

«З березня 2007 року — радник президента АТ „Імексбанк“ Леоніда Клімова. У 2012—2013 роках був віце-президентом банку і причетний до виведення з АКБ 7 млрд. гривень, що належать вкладникам фінустанови і державі», — пише видання.

Дмитро Івушкін народився в Луганську, розпочав службу в органах внутрішніх справ з 2003 року на посаді оперуповноваженого групи по боротьбі зі злочинними проявами, пов’язаними з викраденням і угонами транспортних засобів та крадіжками з квартир громадян.

З серпня 2014 року — начальник сектора розкриття злочинів, скоєних іноземцями та відносно них, відділу карного розшуку Одеського міського управління Головного управління МВС України в Одеській області. З липня 2015 обіймав посаду начальника Малиновського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області.